Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä voitte mainostaa sivujanne. Laittakaa sivujenne nimi, nii YP:eet käyvät katsomassa ne! :)

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Pilvi
Kotisivut: http://cat1net.suntuubi.com/

28.08.2019 22:20
Olen itse liittynyt tälläiseen soturikissat-aiheiseen roolipelisivustoon ja suosittelisin sitä muillekkin.
Forest with cats on soturikissat kirjasarjaan perustuva rope/roolipelisivusto. Itse suosittelen sitä lämpimästi. Sivuston ylläpitäjä on aktiivinen. liity ihmeessä!

minulla on lupa mainostaa sivuja.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

10.05.2018 20:25
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 25 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Nimi: Valopisara
Kotisivut: http://sielujentaisto.suntuubi.com/

21.09.2015 17:20
"Kun uusi aika koittaa ei enää ole soturi esi-isiä, he ovat vain muisto menneisyydestä. Tähtiklaani hylkäsi meidät jo kauan sitten. Päälliikkömme ja parantajamme näkevät vain outoja unia, jossa meidän pitää taistella Tähtiklaania vastaan..."

Tervetuloa Sielujen Taistoon!

Sielujen Taisto on aloittelia ystävällinen, kokemuspisteillä pelattava tarinaroolipeli, jossa pelataan Soturikissoista tutulla Taivasklaanilla. On kuitenkin tässäkin joku juonikin kuin tavallinen klaanielämä: Taivasklaanilla on ongelma, joka on se, että Tähtiklaani on hylännyt heidät ehkä ikuisuudeksi ja päällikkö ja parantaja näkevät unia, jossa heidän on taisteltava pahoja tähtiklaanilaisia vastaan. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa ongelma, joka Taivasklaanilla on. Heillä on vastassaan tuntematon klaan tapainen imperiumi, joka kantaa nimiä Vuorien kolmikko..

Tule mukaan, liity Sielujen Taistoon ja sinusta voi tulla oikea Taivasklaanin soturi tarinaroolipelien kautta!

Nimi: Nomineizon
Kotisivut: http://eutanasia.suntuubi.com

28.05.2015 17:45
Kaipaatko arvostelua sivuillesi? Tervetuloa Eutanasiaan!

♥: Nomineizon

Nimi: Huurre
Kotisivut: http://kuukiviwarriors.suntuubi.com/

26.05.2015 13:30
Ups, tais unohtua tosta äskösestä mainoksesta sivujen linkki. Laitan sen nyt.

Nimi: Huurre

26.05.2015 13:20
Hei, ja tervetuloa kuukivelle.

Kuukivi on Erin Hunterin Soturikissat kirjasarjaan perustuva roolipeli. Kuukivi on todella uusi paikka, ja liittyjiä kaivataan lisää. Roolipelissä pelataan siis metsän kissoilla. Olethan kai sinäkin kuullut neljästä villikissaklaanista jotka jakavat metsään neljään osaan? Metsän neljä klaania ovat siis Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, ja kauempana asuu metsän kissoille tuntematon Taivasklaani. Kaikkia heitä opastaa Tähtiklaani, jonne jokainen soturilakia kunnioittanut klaanikissa pääsee kuoltuaan. Klaanisi valitset itse. Olethan ajatellut liittyä heihin? No, kohtalosi on kuitenkin sinun, ja sinun on itse löydettävä oikeille poluille. En minä voi valintaasi vaikuttaa, joten voit halutessasi myös kipittää kaksijalkalaan häntä koipien välissä kotiväkesi luo syömään kotikisujen pahanmakuista moskaa. Ellet sitten päätä olla erakko. Mutta mitä ikinä polullasi valitset, nuorukainen, olet aina tervetullut kuukivelle. Toivottavasti käyt edes vilkaisemassa. :)


Tähtiklaani valaiskoon polkusi ja ohjatkoon käpäläsi oikeille teille.

Nimi: Kyy
Kotisivut: http://salaisuuksien.suntuubi.com/?cat=1

18.05.2015 17:30
TERVETULOA!

Kävelet ukkospolulla. Musta aine ukkospolun päällä polttelee tassujasi, olet taivaltanut pitkään, etsinyt kotia jossa asua. Haistat kissoja, kävelet kohti kivistä aluetta. Juokset kiviselle nummelle. Kaksi kiveä ovat siellä, yksi isompi ja yksi pienempi.

"Hei muukalainen, olen Järviklaanin edesmennyt päällikkö Punatähti", ääni takaasi sanoo.

Katsot taaksesi, takanasi on hopeinen kissa jonka turkki on kirkas ja hehkuva.

"Hei, olen Vuoriklaanin edesmennyt päällikkö Sielutähti. Mistä tulet?"  joku sanoo edestäsi, siellä on taas hehkuva kissa.

"Minä olen Metsäklaanin edesmennyt päällikkö Elotähti. Mikä on nimesi?"  joku sanoo suuremman kiven päältä. 

"Olen Pakkasklaanin edesmennyt päällikkö Lumitähti. Haluatko liittyä klaaniin?"  neljäs kissa kysyy vierestäsi.

Katsot hämmentyneenä kissoja, kaikki esittävät vuorollaan kysymyksiä. Kerrot kuka olet. Ja saat kysymyksen, johon on vastattava harkitsevasti: "Liitytkö johonkin klaaniin, vai jäätkö erakoksi tai kenties kotikisuksi?"

Hei! Olet saapunut Salaisuuksien roolipeliin! 

Itseasiassa tämä on Soturikissat-tarinaroolipeli!^^

Täällä on eri klaanit kuin Soturikissoissa, eli: Järviklaani, Vuoriklaani, Metsäklaani ja Pakkasklaani.

 

Ylläpitäjinä toimivat:

Usva

//En ole YP, mutta menossa on kisa joten saan mainostaa//

Nimi: Akama
Kotisivut: http://skywarrior.suntuubi.com/

25.04.2015 18:11
Kohtalon kynnet on aktiivinen vuoden 2014 kesäkuussa toimintansa aloittanut Soturikissat tarinaroolipeli. Voit valita itsellesi yhden kolmesta klaanista. Uitko Virtaklaanin vesissä, hiivitkö Yöklaanin varjoissa vaiko metsästätkö Ukkosklaanin kanssa? Valinta on ainostaan sinun! Luo kissasi ja aloita seikkailusi soturilain parissa!

Nimi: MystiQue(MAINOS)
Kotisivut: http://kuiskaavametsa.suntuubi.com/?cat=1

24.04.2015 14:40
Uusi aika alkaa.Myrsky-, tuuli- , varjo- ja jokiklaanit eivät ole ainoita. Ukkospolun toisella puolella.Kaukana muista klaaneista siaitsee Kuiskaavametsä. Siellä villikissat juoksevat vapaina ja tuuli kuiskailee. Paikka jossa Pilviklaani, Usvaklaani , Lehtiklaani ja Uudenkuunklaani siaitsevat. Klaanien tulevaisuus on vaakalaudalla sotureiden ja oppilaiden puutteen vuoksi. Voit pelastaa klaanit. Voit kirjoittaa klaanien tulevaisuutta.

Kaikentasoisille ropettajille uusi soturikissa rope! Ole ensimmäinen liittyjä. Liity kuiskaavanmetsän sotureihin.Jos et ole kiinnostunut käy edes kurkkaamassa! :3

Nimi: Usva
Kotisivut: http://tassupolku1.suntuubi.com/

20.04.2015 19:55
Hehe! Tervetuloa Tassupolkuun; soturikissat tarinaroolipeliin!

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.serrea.suntuubi.com/

20.04.2015 19:53
Serrea on uusi personalsivusto, josta löydät tarinoita, taidetta ja kirja-arvosteluja. Serreasta löydät nyt uuden tarinan, joka perustuu Avatar: The Last Airbender -sarjaan!

Nimi: Omppu
Kotisivut: http://tribuscats.suntuubi.com/

03.02.2015 13:16
Tämä on hieman yliluonnollisilla kissoilla pelattava roolipeli. Täällä pelataan neljällä heimolla, jotka ovat: Aeris, eli Ilmaheimo, Patriae, eli Maaheimo, Aqua, eli Vesiheimo ja Luna, eli Kuuheimo. Kaikkia heimoja johtaa heimo, johon kaikki kuolleet päätyvät, eli Stellar, toisin sanoen Tähtiheimo. Malumia on ns. Paha heimo, josta muiden heimon kissat ovat kuulleet vain legendoja.

Nimi: Kuu
Kotisivut: http://metsa.suntuubi.com/

10.07.2014 20:43
Ruskehtava naaras juoksi vauhdilla. Katsoi taakseen jokin yhä jahtasi häntä. Yhtäkkiä edessä rysähti. Naaras pysähtyi välittömästi kuin seinään.

"Häivy senkin kotikisu", kuului sähinä takana. Edessä oleva kissa hiljensi nämä.

"Paras totella heitä tai menetät henkesi", kissa sanoi arvokkaasti, mutta jyrkästi. Naaras lähti suuria rakennuksia kohti. Kissat sähisivät hänen takanaa.

"Ja muistakin pysyä poissa Ukkosklaani reviiriltä, kotikissa", kuului uhkaus vielä naaraan takana.

------------------------------------------------------------ ------------------------

"Mitä näit?" täplikäs kissa kysyi kallion päällä seisovalta kissalta.

"Vain yksi voi pelastaa meidät", tämä sanoi ja katsahti pusikkoon, jossa nukkui naaraita ja pentuja.

"Mutta hän ei ole yksi meistä tai kukaan mistään klaanista", hän lisäsi tiukasti.

---------------------------------------------------------- --------------------------

Oletko sinä se valittu?

Tule tutki sivujani ja mieti kenen puolelle liityt?

Mutta muista klaanin ulkopuoliset eivät ole hyväksyttäjä klaanissa niin kuin monissa muissa tämän tapaisissa sivuissa.

Sinun on siis taisteltava uskollisuutesi puolesta, jos liityt klaanin kotikissasta tai erakosta klaaniin.

T: Kuu Yp

Nimi: Huurretähti
Kotisivut: http://zoturikissat.suntuubi.com/

25.12.2013 23:22
Olisitko valmis puolustamaan omaa klaaniasi vaikka henkesi uhalla? Haluaisitko tulla klaanisi parhaaksi metsästäjäksi? Haluaisitko kokea sen miten tullaan soturiksi ja saada oman oppilaan?

Astu siis sisään Zoturikissoihin. Perustuu Erin Hunterin kirjoittamaan Soturikissat kirjasarjaan ja kaipaa liittyjiä !

Terveisin. Huurretähti

Nimi: Vice
Kotisivut: http://maagiset.suntuubi.com/

15.03.2013 19:31
Tervehdys yksinäinen kissa!

Olen Varjotähti. Olet eksynyt soturikissat roolipelien syrjäisimpään kolkkaan. Mutta malta en suinkaan ole yksin. /puhtaan valkoinen kissa astuu esiin/

Olen Lumipaju, jokiklaanin parantaja. Ja yhdessä Varjotähden kanssa saatamme sinut maagiseen alkuun./naaras maukuu/Okei juoni on tämä:

Samat klaanit Mysky-, Varjo-, Joki- ja Tuuliklaani, mutta asia on nyt niin että Tähtiklaani on suonut kissoille taivaallisen lahjan. Nimittäin, esimerkiksi Varjotähti osaa haihtua savuna ilmaan pariksi hetkeksi ja Lumipaju pystyy rauhoittamaan kissaa pelkällä läsnäolollaan, jos jitä haluaa. Saat valita oman taitosi kissalle, mutta muista mikään valta ei ole lopullista, onnea matkaan kulkija!

Toivottaa: YP Vice

Nimi: Delly
Kotisivut: http://susien.suntuubi.com/

08.03.2013 17:12
Tervetuloa vierailemaan Susien'n susiropessa, jossa on kaksi eri laumaa - hyvät, ja pahat. Molemmat laumat ovat hyvin erilaisia ja raja, jota ei saa ylittää, ei kuitenkaan pidä susia turvassa. Tule tutustumaan Susieniin ja liity omannäköisellä sudellasi!

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com