Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tasolla 0 olet oppilas. Sinun täytyy valita, haluatko olla Parantajaoppilas vai soturioppilas. Parantajaoppilaana et voi perua valintaasi, etkä voi tulla soturiksi/kuningattareksi.Soturina sinulle opetetaan kaikki soturitaidot. Parantajana sinun tulee tunnistaa yrttejä, ja opetella normaalit soturitaidot. Kun saat 40-45 taitopistettä, Sinun täytyy kirjoittaa siitä, kun mestarisi tarkkailee sinua saalistaessasi. Kun saat 85-99 tasopistettä, sinun on kirjoitettava pääsystäsi Elämän järvelle. Kun palaat, annamme sinulle soturinimesi, ja sinun on tarkkailtava klaanin ympäristöä, mahdollisten hyökkäysten varalta. Yksin, ja hiljaa.

 

Tasolla 1 olet soturi. Et voi olla kuningatar tai saada oppilasta. Sinun on vain oltava soturi, ja suojella klaania. Kun sinulla on 150 tasopistettä, voit saada oppilaan/Parantajaoppilaan! Seuraavalle tasolle tarvitset 200 tp.

 

Tasolla 2 olet myös soturi, mutta voit ryhtyä kuningattareksi ja hoitaa pentujasi. Seuraavalle tasolle tarvitset 300 tp.

 

Tasolla 3 voit pyrkiä varapäälliköksi, mikäli paikka on vapaana. Jos sinulla on sillä hetkellä pentuja, et voi pyrkiä varapäälliköksi. Jos sinulla ei ole myöskään ollut yhtään oppilasta, et voi ryhtyä varapäälliköksi. Se olisi soturilain vastaista! ;) Seuraavalle tasolle tarvitset 400 tp.

 

Tasolla 4 voit pyrkiä parantajaoppilaaksi. Silloin sinun on tunnistettava yrttejä ja auttaa muita. Et voi ryhtyä Parantajaksi, jos sinulla on kumppani tai pentuja. Seuraavalle tasolle päästäksesi tarvitset 500 tp.

 

Taso 5 on samanlainen kuin Taso 4. Seuraavalle tasolle tarvitset 600 tp.

 

Taso 6 on samanlainen kuin Taso 5. Seuraavalle tasolle tarvitset 700 tp.

 

Taso 7 MAHTAVAAAAA!! Olet päässyt soturikissaropen läpi! Nyt voit ryhtyä päälliköksi mikäli klaanissasi  ei ole liittynyttä päällikköä, tai et ole varapäällikkö. YP:eitä ei lasketa liittyneiksi päälliköiksi. Tasolle päästyäsi tipahdat tasolle 3, jos jatkat samaa rataa! :3 Voit myös kirjoittaa tarinan, jossa kuolet, ja teet vaikka toisen hahmon ja aloitat sillä uuden pelin.

Kun saat 1000 tp:eetä, Omppu tekee sinulle jonkun kivan palkinnon (tai sitten siitä ei tule niin kiva...).

TASOPISTETÄ SAAT, KUN KIRJOITAT TARINAN, JA YP:T ANTAVAT SINULLE PISTEITÄ.

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com