Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuuklaanin reviiri

 

Luonto

Kuuklaanin reviirin luonto, on pääasiassa niittyä. Reviirillä saattaa olla joitakin paikkoja joissa on enemmän puita, mutta pensaita kasvaa Kuuklaanissa enemmän. Kasvistot ovat yleensä hyvin korkeita, joiden alta saa näkösuojan. Päivisin Kuuklaani näyttää normaalilta niityltä. Värikkäitä kukkia, ampiaisia... Kissoja ei ole havaittavissa juuri yhtään, mutta yöllä... Öisin niityllä usein tuulee, ja heinät kimaltavat kuun valossa... Kuuklaaniin kuu vaikuttaa jotenkin eri tavalla kuin muualle. Kissät liikkuvat myös öisin... Talvisin kissoja ei kuitenkaan ole havaittavissa. Kissat viihtyvät yleensä puiden suojissa, missä saaliskin. Joskus lunta sataa niin paljon, että kissat saattavat kaivaa tunneleita lumen alle, ja saattavat siten löytää horroksessa olevia eläimiä.

 

Leiri

Kuuklaanin leiri sijaitsee pienessä tunneliverkostossa. Jos ei tietäisi Kuuklaanin leirin olevan siellä, ei tietäisi missä leiri on... Leiriin pääsee useista paikoista. Yleisin väylä on keskellä reviiriä. Se on isko kivikasa, jonka yhdestä isosta kovosta pääsee sisään. Aikoinaan ilmeisesti myyrät ovat kaivaneet tunnelin, sen jälkeen jänikset ovat jatkaneet. Lopulta kissat valtasivat tunneliston. Eräs toinen tie on valtavan tammen juuristossa sijaitsevasta tunnelista. Kaikkia ei tiedetä... Sisäänkäyntejä on lukuisia, jopa kymmeniä. Läheskään kaikkia ei kyllä voi varmasti edes löytää...  Kissat asuvat kuitenkin tunnelin seinillä olevissa koloissa, ja tunnelia valaisee itsevalaiseva sammal. Tila on aika avara. Pentutarha on perustettu tunnelin perälle. Oppilaat ovat heidän vieressään, kuten parantajatkin. Päällikkö taas nukkuu katossa olevassa aukossa, johon pääsee hyppää mällä. Siellä on ohut lattia, mutta poikkeuksellisen lämmin. Soturit nukkuvat eri uloskäyntien luona, jotta voivat tehdä hälytyksen jos vaikka mäyrä löytää tien tunneleihin. Tuoresaalis kootaan keskelle avarinto kohtaa.

 

Eläimet

Kuuklaanissa on paljon jyrsijöitä, ja varsinkin kaneja. Lintuja alueelta sen sijaan ei löydy. Usein jursijät hakeutuvat talveksi suojaan tunneleihin, joista kissat saavast niitä helposti. Toisinaan ne osaavat varoa, ja majoittuvat puihin. Joskus ruoan löytäminen on vaikeaa. Alueella sen sijaan majailee pari mäyrää, onneksi aivan reviirin rajoilla, eivätkä ne välitä kissoista. Ne tappelevat keskenään, jos niille tulee tylsää.

 

Kissat

Kuuklaanin kissat ovat yleensä mustia, tai ainakin tummia. Silmät ovat usein siniset, ja kynnet kookkaat. Kuuklaanissa ollaan aika julmia, mutta toverihenkisiä. He pitävät aina hädän hetkellä yhtä, vaikka muuten eivät pitäisikään toisistaan. Kuuklaanissa ollaan usein myös nopeita ja huomaamattomia. Lisäksi heiltä löytyy todella älykkäitä kissoja. Lisäksi he ovat aika pienikokoisia, jotta mahtuvat kulkemaan tunnelien ahtaimmissakin koloissa. Poikkeuksiakin riittää...

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com