Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lumiklaanin reviiri

 

Luonto

Lumiklaanin reviiri on aina luminen, ja vain kesäisin lumeton. Lumiklaanin reviirin keskellä on valtava rotko. Lumiklaani on suurimmaksi osaksi aukiota, mutta pieniä metsäalueita on, sekä rotko. Parantajat saavat yrttinsä ja muut tarpeensa pääasiassa valtavasta luolasta rotkon syvimmällä olevasta luolasta, jossa on valtava halkeama, josta häyryää polttavan kuumaa ilmaa ympäri vuoden. Ilma pitää luolan aina lämpimänä, ja itsevalaiseva sammal pitää huolen että luolan kasvit saavat valoa. Kesäisin Lumiklaanin reviirillä kukoistaa mijoonittain kukkia, kaikissa väreissä.

 

Leiri

Lumiklaanin leiri sijaitsee Lumiklaanin keskellä olevassa rotkossa. Vain muutaman Lumiklaanin kissan tiedetään selvinneen rotkosta pudotessaan sinne...Kukaan muu ei ole selvinnyt, tai jos on, hänestä ei sen jälkeen ole kuultu. Rotkon pohjalla virtaa joki, ja sen reunoilla kasvaa valtavia kuusia. (Kuin kuusiaita) Kissat asuvat niissä kuusissa. Puut ovat "ontot" sisältä, ja valtavat oksat muodostavat mukavia pesiä. Normaalisti kissat etsivät vain jostain mukavan pesän, eikä järjestyksellä ole väliä. Pennut kuitenkin asuvat tietyissä puissa. Puun oksat ovat aika matalalla, ja ohuemmat oksat ovat solmussa, ja muodostavat "kuppeja", joista pennut eivät tipu helpolla. Klaanin päällikön pesään on hankala päästä. Pesä sijaitsee korkealla puussa. Pesän phja on aika sileä, koska monta oksaa kiertävät puuta samalla korkeudella. Päällikön pesään pääsee vain hyppäämällä toisen puun latvasta, tai koittamalla ahtautua oksien välistä. Parantaja pitää yrttejään maassa puun juurella olevassa ontossa kohdassa, ja asuu samassa puussa kuin päällikkö. Joskus samassa pesässä lumen takia, joka peittää alimmat oksat siinä puussa. Soturit ja oppilaat saavat etsiä mistä tahansa itselleen pesän. Vanhukset nukkuvat yleensä ontoissa puissa mutta jos alueella on nähty kettuja, kaikki kokoontuvat ylimmille oksille. Tuoresaalis kootaan yhteen ontoista puista.

 

Eläimet

Lumiklaanissa on paljon jursijöitä. Niitä on helppo pyydystää puitten juurien seasta. Lisäksi alueella on plajon erilaisia lintuja. Purossa ui myös kesäisin kaloja. Alueella on kuitenkin yllättävän paljon kettuja. Harva eksyy alas rotkoon ja selviää pudotuksesta, mutta joskus käy niinkin. Alueella on myös paljon lumikkoja.

 

Kissat

Lumiklaanin kissat ovat yleensä valkoisia ja pitkä turkkisia. Heillä saattaa olla minkä väriset silmät tahansa, mutta jos turkissa on muitakin värejä kuin valkoista, se on lähes aina oranssia. On monia poikkeuksiakin, mutta todella moni on valkoinen. He ovat yleensä ystävällisiä ja oikeudenmukaisia, ja todella ketteriä. Jotkut heistä osaavat uida, ja kalastaa. Jotkut ovat nopeaita ja hyviä metsästämään. Kaikki ovat kuitenkin tarpeeksi ketteriä noustakseen rotkosta ja nukkumaan puissa.

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com