Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Puroklaanin reviiri

 

Luonto

Puroklaanin reviiri on vehreätä aluetta, jossa virtaa monta puroa, jotka ovat niin syviä, että osaa voisi sanoa jopa joeksi. Puroklaani asuu avarassa metsässä, jossa ei ole hirveästi puita. Luonto on värikästä, ja maata peittää sammal. Kaksijalkoja käy usein Puroklaanin reviirillä keräilemässä metsän antimia. Puroklaanin alueella olevalla pienellä niityllä kukkii kesäisin kaiken värisiä kukkia. Talvisin kun Puroklaani peittyy lumeen, luminen vaippa valtaa metsän puut, sitten maan. Osa pienimmistä puroista jäätyy, mutta isoimmat joet jatkavat virtaustaan.

 

Leiri

Puroklaanin leirä ympäröi valtava pensasaita. Kaksijaloista se on vain tavallinen ryteikkö, eivätkä välitä mennä tutkimaan sen lähempää. Leiri on todella iso, ja siellä on pienehkö lampi, jossa pennut opettelevat uimaan. Pentutarha on pusikoiden sisällä, lähellä aitaa. Päällikön pesä on ontossa puussa,  jonka keskellä on puinen seinämä. Toisella puolella on parantajan pesä. Klaanin vanhimmat asustavat puhujan kiven alla. Puhujan kiven alla on meinaan valtava onkalo. Sotureiden pesä taas on veden alla. Huono puoli siinä on, että soturit eivät kuule hälytyksiä. Siksi aina yksi nukkuu oppilaiden kanssa. lammen pohjassa on pieni onkalo, jonne soturit sukeltavat. Luolassa on itse valaisevaa sammalta, ja joitakin harvinaisia yrttejä. Turesaaliskasa kasataan aina Valtavan tammen juurien suojaan, joka kasvaa keskellä leiriä.

 

Eläimet

Puroklaanissa pyydetään normaalisti kalaa, mutta hiiriä alueella on todella paljon, ja niin kuin vesimyyriä, oravia ja lintujakin. Riistaa riittää, mutta alueella käy aika usein kettuja... Onneksi kuitenkin kissoja "varoittaa" aina alueen linnut. Aina kun ne havaitsee ketun, ne huutavat täyttä kurkkua. Kissat voivat uida puroihin piiloon, sillä he pystyvät pidättämään henkeään ainakin 5 minuuttia. Toinen uhka on kaksijalkojen koirat. Ne toki ajavat kettuja pois, mutta samalla vaanivat kissoja. Linnut eivät välitä koirista paljoakaan, joten niistä ei ole apua...

 

Kissat

Puroklaanin kissat ovat jänteviä ja voimakkaita. He ovat loistavia uimareita, ja pystyvät pidättämään henkeään pitkään. Normaalisti he saattavat olla hieman oikukkaita, mutta ystävällisiä ja luja tahtoisia. He ovat iloisia, ja jotkut hieman näsäviisaita. Heidän turkin väri on usein harmaan hohtava. He ovat myös todella akrobaattisia.

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com