Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Maaklaanin reviiri

 

Luonto

Maaklaanin reviirillä ei ole paljoakaan kasveja. Vettä virtaa kanjonin seiniä pitkin, joka kulkee Maaklaanin reviirin halki. Maaklaani  asustaa kanjonissa, jonne lunta ei sada juuri koskaan. Sade kuurot ovat vähäisiä, joten Maaklaanissa kestetään kuivaa. Klaanin jalat ovat vahvat kiipeilemisen takia. Olot eivät kuitenkaan ole mitkään parhaat pennuille. Siksi pentuja kuolee usein. Maaklaanissa on kuitenkin aivan upeita luolia, joista monesta löytyy yrttejä, ja seiniä valaisee itse valaiseva sammal. Talvisin aurinkoa ei näy, ja on viileää. Lunta sataa kuitenkin varsin harvoin.

 

Leiri

Maaklaanin leiri on kanjonien seinässä olevassa valtavassa luolassa. Luolan sisältä avautuu vielä pienempiä koloja, joissa ovat pentutarha, oppilaiden pesä, soturien pesä, päällikön pesä, parantajan pesä ja klaanin vanhimpien pesä. Ainoa ero niillä on niiden koot. Päällikön pesä on pieni, mutta sen pohja on tasainen, ja sillä olisi miellyttävä nukkua jopa ilman sammalta. Pentutarhassa on se erikoinen ominaisuus, että katosta valuu vettä pienenä lähteenä kuoppaan, jotta pennut saisivat jouda mahdollisimman paljon. Soturien pesä on hieman epämukava ilman sammalta. Se on tilava, mutta pohjan pinta on aika rosoinen. Parantajan pesässä on paljon pieniä koloja seinissä, jossa parantaja säilyttää yrttejään. Oppilaiden pesä on todella tilava, ja siellä kasvaa paljon sammalta. Siis sinne ei tarvitse vaihtaa uusia sammalia. Klaanin aukio taas on aika yksitoikkoinen. Pelkkää kiveä. Aukion keskellä on valtava kivi jossa päällikkö puhuu. Turesaaliskasa on isossa kolossa, jotta aurinko ei pilaisi ruokaa.

 

Eläimet

Maaklaanissa ei ole kovinkaan paljoa erilaisia eläimiä... Pääasiassa liskoja ja lintuja. Joskus harvoin alueelle saattaa eksyä pukki joka elää kanjoneissa. Joskus jos kissoja on paljon, he saattavat onnistua kaatamaan pukin. Jyrsijöitä elää pienissä koloissa puron varrella, mutta niitä on vaikea saada, koska ne ovat niin nopeita ja niiden kolot ovat niin pieniä. Joskus kalkkarokäärmeet saattavat purra kissoja, ja kuolema on hyvinkin tuskallinen...

 

Kissat

Maaklaanin kissat ovat lihaksikkaita. He eivät ole ihan siitä terävimmästä päästä, mutta he toimivat periaatteen mukaan. He saattavat olla hieman äksyjä, ja puolustavat reviiriään raivokkaasti. Moni on kuitenkin aika ystävällinen. He ovat kilttejä, eivätkä kovin nopeita. heidän jalkansa pystyvät kuitenkin koviin ponnistuksiin. Pääasiassa heidän turkkinsa on ruskea, jo toinen yleinen väri on musta.

 

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com