Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä voitte liittyä. Älkää kirjoittako tarinoita ennen kuin liittymisenne hyväksytään! ;3

kun aloitat oppilaana, voit olla joko soturi- tai parantajaoppilas. Jos valitset parantajaoppilaan, opiskelet yrttejä. Et voi kuitenkaan tulla kuningattareksi tai päälliköksi.

Täyttäkää tällainen "kaavake", liittyäksenne. Huom! Tämä on vain esimerkki! Muistakaa laittaa myös luonteeseen ja ulkonäköön vähintään 3 lausetta! Älä kuitenkaan laita: Oleh hyvä kaikessa! Kukaan ei voi voittaa minua!

Voit laittaa soturinimi ehdotuksesi varsinaisen nimesi perään. Ei kuitenkaan ole pakko laittaa!

 

Nimi: Tulitassu (Toivenimi Tuliturkki)

Sukupuoli: Naaras

Luonne: Kiltti ja seikkailunhaluinen. Haluaa kovasti päälliköksi. Uskollinen, nöyrä ja oikeudenmukainen.

Missä olen hyvä: Olen nopea. Parhaiten osaan taistella. Olen ketterä, ja voi kulkea puissa kuin tuuli.

Ulkonäkö: Olen hoikka, mutta lihahksikkaan oranssi kissa. Minun silmäni ovat ruskeat. Toisen silmäni päällä on arpi, mutta minulla on silti 2 silmää. Turkissani on hieman tummempia oransseja raitoja.

Toiveklaani: Lumiklaani

Sisarukset: Ei ole

Muuta: Entinen kulkukissa.

Oppilas: Soturioppilas.

Kuva: On tossa kotisivukohdassa! :3

 

Normaalisti kaikki kelpaavat! ;3  Apua kuvan kanssa voi pyytää YP:eiltä.

Tässä tiivistelmä klaaneista:

Lumiklaani: Ystävällinen, oikeudenmukainen.

Kuuklaani: Mystinen, huomaamaton.

Maaklaani: Vahva, järkevä.

Puroklaani: Nopea, älykäs.

 

Jos ongelmia valita klaania, voit käydä tekemässä testin mihin klaaniin parhaiten sopisit. Testi löytyy Lue ennen tarinoita otsikon alaotsikkona.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Omppu Yp

25.04.2015 23:15
Nimi: Lehvätassu

Parantajanimi: Lehväsielu

Arvo: Parantajaoppilas

Skp: naaras

Luonne: Naaras on ystävällinen ja ottaa aina kaikki huomioon. Hän kuuntelee muita tarkkaan. Naaras auttaa mielellään muita. Vaikka hänen sisällään velloisi kovakin tunnemyrsky, hän pysyy ulkoisesti rauhallisena. Pelkää joskus sanoa omaa mielipidettään. Neito opettelee kovasti osatakseen kaikki yrtit. Naaras luottaa täysin Tähtiklaaniin ja uskoo sen auttavan häntä vaikeissa tilanteissa. Naaras on myös hyvin älykäs.

Ulkoväkö: Neidon turkki on on paksua ja pehmeää. Turkin paksuudesta huolimatta hän on siro. Turkin pohjaväri on kermanvalkea. Hänellä on melko tumma kilpikonnakuviointi valkean pohjavärin päällä. Kuviointi on tosin vain selässä ja hännässä. Hänellä on kauniit vaaleanvihreät silmät. Naaraan kynnet ovat terävät ja väriltään valkeat. Naaraan kuono on vaalea, samoin anturat.

Missä olen hyvä: Rauhoittamaan muita ja parantamaan.

Toiveklaani: Puroklaani

//Eli päivitin vaan Lehvätassun tiedot uusiksi.

Nimi: Minä vain (:

24.04.2015 10:32
Nimi; Harmaatassu

Toiveklaani; Puroklaani

Arvo; Soturioppilas

Luonne; Kuuntelee muita aina,on ystävällinen,ja hyvin uskollinen.
Ei petä muita. On tunnollinen oppilas joka haluaa oppia aina lisää.
Tekee kaikkensa klaanin eteen. Jos joku ärsyttää häntä,hän on tosi kärkäs kissalle,joka häntä pilkkaa/ärsyttää/haukkuu. On ystävällinen myös muiden klaanien jäsenille,ja haluaa aina estää mahdollisimman monta taistelua,pelastaakseen metsän ja klaanien välisen suhteen.

Ulkonäkö; Harmaa,pitkäturkkinen kolli joka kävelee sulavasti pää pystyssä hymyillen kaikille. Häntä on lyhyt ja todella pörröinen. Hänellä on iloiset tuikkivat taivaansiniset silmät jotka hohtavat kuin timantit. Hän hymyilee aina kaikille mahdollisimman paljon. Tassut ovat lyhyet,samoin kynnet ja hampaat.Kynnet ja hampaat ovat suht. terävät. Pitkästä turkista huolimatta turkki on aina sileä ja moiteettoman täydellisessä kunnossa. Harmaatassu on erittäin siisti kissa joka inhoaa likaa.

Missä on hyvä: Juoksemisessa. Hän juoksee erittäin sulavasti ja äänettä. Kaiken lisäksi hän juoksee yllättävän lujaa. Hän on erittäin hyvä myös saalistamisessa,koska on niin varovainen ja hiljainen juoksija.

Heikkoudet; Taistelut.Hän ei pidä taisteluista ollenkaan eikä hänen taistelukyvyt ole oikeastaan vaikuttaneet kovinkaan hyviltä mestarien näkökulmista nähden.

Muuta; Haluaa tulla päälliköksi. Haluaa myös kumppanin.
Haluaisi myös tutustua Lehvätassun kanssa.

Vastaus:

Tervetuloa Harmaatassu! Kiva saada uusi liittyjä! Pääset Puroklaaniin, kuten toivoit, ja mestarisi on Kastekuono! Eikun tarinoita kirjoittelemaan! :)

Tulitähti~

Nimi: Omppu

27.11.2014 17:31
Nimi: Lehvätassu
Toive klaani: Puroklaani
Arvo: Parantajaoppilas
Luonne: Kiltti ja ymmärtäväinen. Tottelee ylempi arvoisia ja kunnioittaa muita. Olisi valmis kuolemaan pelastaakseen jonkun klaanistaan. Auttaa myös muita klaaneja, mutta ei niin paljoa, kun omaansa
Ulkonäkö: Kaunis kilpikonnakuvioinen pohja väriltään valkoinen naaras. Hänellä on kirkaan vihreät silmät. Hän on hyvin solakka ja ketterä kissa.
Missä hyvä: Oppii helposti. Osaa jäljittää
Sisarukset: Kuolivat viheryskään.
Muuta: Hänen vanhempansa ovat kuolleet ja hhän hermostuu jos hänen vanhemmistaan puhutaan tai jos häneltä kysytään jotain hänen vanhemmisttan.

Vastaus:

Tervetuloa Lehvätassu! Olet Puroklaanin uusi parantajaoppilas, ja mestarisi on Katajakorva, jonka tiedot löydät Puroklaanin liittyneiden joukosta! Nyt vain tarinoita kirjoittelemaan! :3

Tulitähti~

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com