Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne kirjoitetaan kaikki tarinat... Ja ennen kun kirjoitat, saat apua osioista sanasto, reviirit, yrtit, ja soturilaki! Hahmoista saat lissä tietoa liittyneet osiosta! :3

Ohjeet:

-Kun kirjoitat tarinoita, kirjoita näin:

Katselin ympärilleni. (Ei ristinsielua missään... Täällä on karmivaa!) Ajattelin päässäni ja kuulin pensaasta rapinaa. "Kuka siellä?!" Sähähdin.

Saat kirjoittaa myös:

Katselin ympärilleni. (Ei ristinsielua missään... Täällä on karmivaa!) Ajattelin päässäni ja kuulin pensaasta rapinaa.

-Kuka siellä?!

Eli... Kirjoita ajatukset # tai ( merkkien sisään. Puhe " merkkien sisään, tai - merkki ennen puhetta. Muista, kun laitat pisteen, jätä väli ennen seuraavaa sanaa. Sama koskee pilkkuja! Ja muistathan myös isot alkukirjoimet! ;3 Mallia voit katsoa malli tarinasta! Eli toisin sanoen, mitään muuta uutta suomen kielen oikeikirjoituksesta poikkeavaa ei tarvitse muistaa, kunhan muistat miten ajatukset kirjoitetaan! ;)

 

 

Hyviä tarinahetkiä! ;3

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tulitähti

07.02.2013 20:11
Mallitarina

Nuuskin tuulta. Siinä tuoksui Lehtisáteen aika. Nuolin käpälääni illan viimeisissä auringon säteissä. Pian alkaisi sataa taas lunta... Lunta satoi yli puolet kaikista vuoden ajoista Lumiklaanissa. Tuli ei sopinut niin kylmiin olosuhteisiin... Huomasin Lumikukan hölköttävän minua kohti.
-Mitä kuuluu? Lumi tekee taas tuloaan!
Hän naukaisi iloisesti. Hän oli klaanimme parantaja.
-Minulle kuuluu hyvää... Lumi ei ole ihan minun suosikkini... Vaikka asunkin tällaisessa klaanissa!
Naurahdin. Seurasin Lumikukkaa tuoresaaliskasalle, ja valkkasin itselleni oravan. Asetuimme Lumikukan kanssa ruusujen vierelle, ja aloimme syödä. (Elämäni on oikeastaa aika leppoisaa...) Mietin, kun tunsi hiiren lämmön leviävän kehooni. Saalis oli aivan tuore.

//Tämä oli vain mallitarina! ;3

Vastaus:

Ja nyt sit antaisin täst, jos tää olis oikee tarina, vain 7 pistettä! ;3

Tulitäthi~

©2019 Kissasoturit - suntuubi.com